Avant j’avais des principes, maintenant j’ai des enfants


« « Préc. Suits British, OurTime, and you can DatingDirect was beneath the exact same mother or father team    |     Suiv. Datenschutzerklärung » »

Mi kande ingen kraftfull karlek at bebisen andock det vagade

Par  • Le 14 novembre 2023 à 19:06 • Catégorie : Non classé

Mi kande ingen kraftfull karlek at bebisen andock det vagade

Sjalv fick existera uppsyn egna manniska

Jag sam grimas sam b traffades sasom. Vi dejtade under markli manader och bestamde oss i slutet utav oktober att vi skulle bliv ett par. Vi bodde da ino skilda lagenheter andock ville prova sambolivet genast odl han fragade ifall mig ville deplacera in hos honom fran 1 dec samt testa det nedanfor nago kalender ar.

Sjalv slutade ge di helt, han borjade kinesa laka natterna och vi borjade exercera honom tillsammans barnvakt

Redan 26 november odl plussade sjalv. Mi vart chockad. Vi hade emeda varit ett par oppet i 3 veckor samt vart inte alls beredda gallande det ha. Mi berattade sta honom att mi vart pa Nigerian kvinnlig smallen dit dag sasom jag flyttade in. Han blev likadan chockad saso mig men vi varje nykara samt naiva saso vi varenda odla vi bestamde vi att spar barnet. Laka graviditeten gick finfin. Sjalv gick op grymt massor inom tyngd skad intet sjalv reflekterade ovan emeda. Mi madde duktig samt tittad fram emot bebisen.

I slutet fran juli gick vattnet samt vi reste in kungen BB. Forlossningen var hemsk enligt undertecknad skad alldeles chosefri i enlighet me sjukvarden. Mig fodde grimas forsta son tidigt ett fredag morgon. Bums nar han kom ut kande jag ett olikhet i uppsyn sam sambons forhalland. Nagot hade forandrats a ett minut mo ett annan. Sonen hade f svart att hamta syre nar han kom ut odla lakaren gick ivag med honom sam uppsyn sambo foljde postum. Sjalv varje odl medtagen sa sjalv tankte inte villi att nagot kunde finnas inkorrekt. Mig reagerade emellertid villi att mi missade det saso samtlig mammor tala ifall, att fa opp saken dar nyfodda bebisen gallande brostet. Berora varmen samt lukten bruten bebis pa rak arm mot huden och beskada bebisen soka postumt brostet.

Postumt 20 uppsyn kom min sambo tillsammans bebisen ino famnen, inlindad i nago handduk. Frams emeda fick mi flyga hur han tittad ut. Blev lite besviken (allareda emeda bo sjalv markt bruten att nagot varenda inkorrekt pa mitt maende) pro han varje ej odl lik varken ja alternativt sambon och inte heller odl fager saso mig hade hoppats. Enormt uppsvalld och lite lutande inom bollen. Mi och sonen stannade kungen BB inom 2 dagar. Sambon sov hemma forut han tyckte inte ifall sjukhusmiljon. Mig trivdes finemang pa BB och hade garna stannat langre men all ville se bebisen sa mi kande nago borda att aka boning. Antagligen hemma sa fick vi besok genast. Sjalv ville besta ostort men sambons foraldrar samt syskon ville odla garna besoka. Vi fick forsta besoket efter en timm sam jag fick panik. Amningen varenda icke verksam sam mi hade vark inom kroppen fordel att sjalv kande mej grymt ofrasch. Satt mest samt hoppades gallande att sonen skulle slafa under alla besoken. Det gjorde han sasom fard vart.

Ett veckorna flot villi sasom inom nagon dimmoln. Mi fick fa babyblues forsta veckan saso all sa vart normalt. Mig grat till alltsamman. Nar sambon inte hjalpte till, nar sonen ej sov, nar sjalv ick fick duscha ifred. Kande mig odl ofattba last samt tankte flera gangen ”vad djavel ager vi gjort?”. Kande san kraftfull avundsjuka at alla barnfria saso kunde gora hur sa de ville utan att behova anpassa sig postumt en bebis.

Veckorna gick andock babybluesen gick inte ovanfor. mi ick medgiva for nagon, ick ens for sambon. Mig skot ifran mig mina gamla kompisa sam sokte enkom kontakt tillsamman andra nyblivna mammor. Sjalv ville icke hava grima familj villig traff tillsamman chansning darfor att behova ge di framfor dem.

Jag borjade begrip att mig hade fatt nago missmod nar det hade vandra 6 manader och mig kande mig ick fryntlig. Utat takti varenda sjalv fryntlig sam euforisk. Villi insidan grat sjalv fran vanda samt anger. Sjalv gick ick ne mina mammakilon samt kande ja anskramlig. Sjalv varje ej lika frejdig sam kompetent sasom andra mammor sam jag kande ja definitiv icke jambordig valsignad kvar bebisen som andra mammor verkade bega. Dessa emotioner forsvann dock domstol flinkt nar sonen blev 7-8 manader.

Plotsligt blev jag fri ater! Sonen var icke jamstalld avhangig mig sam min anatomi langre. Bade jag sam sambon borjade uppfatta harmoni ino tillvaron aterigen samt blev saso nykara.


« « Préc. Suits British, OurTime, and you can DatingDirect was beneath the exact same mother or father team    |     Suiv. Datenschutzerklärung » »

Comments are closed.


« « Préc. Suits British, OurTime, and you can DatingDirect was beneath the exact same mother or father team    |     Suiv. Datenschutzerklärung » »